Καληνυχτα, αστερακι..


Ειναι στιγμες που νιωθεις πως η ζωη σου δεν εχει τιποτα το ομορφο.. γνωριζεις τοσο κοσμο..και κανεις δεν σου κανει αυτο το "κλικ" ! και μετα, ετσι στα ξαφνικα, γνωριζεις εναν ανθρωπο και ολη σου η ζωη αλλαζει για παντα..Νιωθεις γεματος..ομορφος..νιωθεις να σου ανηκει ολο το συμπαν..
Δεν ξερω πως το περιγραφουν ολο αυτο.. Δεν ειναι ενα βιβλιο που θα κανεις κριτικη ..που θα το σχολιασεις..Ο ερωτας δεν χαρακτηριζεται..παντα κατι θα ξεφευγει απο τις διαφορες εννοιες που θα του αποδωσεις..



Νιωθω πως θελω ν παω καπου και να κοιμηθω μεχρι να μην μπορω να σκεφτομαι..να βαλω στην καταψυξη τα ονειρα μου ωστε να μην ΣΕ σκεφτομαι.. νιωθω σα μωρο παιδι που δεν μπορει να κοιμηθει χωρις το αρκουδακι του..Παιρνω αγκαλια τα μαξιλαρια και ..τιποτα..
Ολα ειναι κενα,μισα,ασχημα,μονοτονα..Τιποτα σαν την χροια σου,την αγκαλια σου, το αγγιγμα σου..Τιποτα σαν το βλεμμα σου που με κανει να λιωνω σα το κερι που φλεγεται..Τιποτα..Ολα ειναι γκρι..ολα ειναι μαυρα.. Κι ομως εχουμε κανει τοσο μεγαλο ταξιδι για να ειμαι εδω να γραφω..και να μιξοκλαιω σα κοριτσακι που θελει πισω το μπαμπα του.. Μονο που εσυ δεν εισαι ο μπαμπας μου,σωστα;;
Σ'αγαπω που να παρει.. και οσο και αν παραπονιεμαι για την απουσια σου ,ξερω πως.. δεν θα ερθεις..οποτε πρεπει να περιμενω..right?anyway..
Παω για υπνο..Αλλη μια νυχτα που με βρισκει αγκαλια με το πληκτρολογιο και μια σελιδα ανοιχτη στο WordPad μου να γραφω,τελειωσε..

Καληνυχτα, αστερακι..


Θα... Σ'ΑΓΑΠΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου